Home - Diepenheim

Bert Letteboer en zijn Heracles-priv�museum: "Jan Smit is ook enkele keren hier geweest"

Gisteren om 14:00  Het begon met een krantenknipsel van een gemeenteraadsvergadering over Heracles Almelo. Bijna vijftig jaar later is de verzameling uitgebreid met een gigantische hoeveelheid shirts, 1.300 programmaboekjes, tientallen speldjes, wedstrijdsposters en manchetknopen en een miniatuurspelersbus. Als er maar een uiting van Heracles Almelo op straat, wil Bert Letteboer het item toevoegen aan zijn privémuseum. "Alleen ga ik nooit lopen bedelen om shirts. Al heb ik ze wel graag, haha." meer »

Ger van Rosmalen, VVV-Venlo-icoon: "Ik weet zeker dat er nooit iemand die trap sneller is opgerend dan ik"

Gisteren om 12:00  Niels Fleuren speelde jarenlang voor VVV-Venlo en heeft honderden wedstrijden namens de club in de benen. Voor Ger van Rosmalen geldt hetzelfde. De clubiconen van de Noord-Limburgse club kennen een gemene deler in hun herinneringen: De Koel en in het bijzonder de trap. "Ik weet zeker dat er nooit iemand die trap sneller is opgerend dan ik." meer »

Sven Mijnans, laatbloeier van Sparta Rotterdam: "Waarom ik niet eerder ben opgepikt, weet ik niet"

Gisteren om 10:00  Sparta Rotterdam staat als de oudste profclub van Nederland bekend om haar tradities. Zoals de doorstroom van jeugdig talent van eigen kweek en een scherp oog voor laatbloeiers bij amateurclubs. Sven Mijnans is een recent voorbeeld van die laatste categorie. Samen met de zestienjarige talenten Jesse Bal en Dylan Chigharoe, beiden in het bezit van een contract, doet hij zijn verhaal. "Ik dacht niet automatisch aan een Eredivisie-club." meer »

Wie pikt Danny Hoesen op? Spits traint mee met Jong Ajax

26 januari 2023 11:42  Danny Hoesen zoekt een club! De spits traint momenteel mee met het tweede elftal van Ajax, meldt Voetbal International. Bij Jong Ajax houdt hij zijn conditie op peil, nadat zijn contract bij Austin FC eind december af liep. In de Amerikaanse voetbalcompetitie, de MLS, loopt een seizoen van winter tot winter. De 32-jarige Hoesen speelde zes jaar in de MLS: hiervoor speelde hij voor de San José Earthquakes. meer »

PSV aast op deze spelers als vervangers van Gakpo en Madueke

26 januari 2023 11:02  De aanval van PSV is opeens érg dun. Topscorer én assistenkoning Cody Gakpo is naar Liverpool vertrokken, terwijl toptalent Noni Madueke de overstap naar Chelsea maakte. PSV pakte na de winterstop vijf punten in vier Eredivisie-wedstrijden en dus lijkt er werk aan de winkel in Eindhoven. Volgens de geruchtenmolen heeft PSV een paar spelers op het oog als vervangers van Gakpo en Madueke. Check hier welke aanvallers dat zijn. meer »

'Alleskunner' Danjuma wordt bij Tottenham Hotspur waarschijnlijk een wingback

26 januari 2023 10:39  Arnaut Danjuma maakte deze winter de overstap van Villarreal naar Tottenham Hotspur. De Engelse club neemt hem op huurbasis over en heeft ook een optie tot koop in de deal bedongen. De 25-jarige Nederlander stond dit seizoen bij Villarreal vooral in de spits en linksbuiten, maar lijkt zich bij de Spurs op een andere positie te moeten richten. Want ja, wie speelt nu Heung-min Son en Harry Kane uit de basis? meer »