ONNODIGE NEDERLAAG DIEPENHEIM J016

4 juni 9:45  Een slap begin in zowel de eerste als in de tweede helft heeft ervoor gezorgd dat Diepenheim JO16 op 28 mei geen resultaat heeft overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Almelo JO16-1. De bezoekers waren sowieso de betere ploeg en gingen met een verdiende 4-5 overwinning naar huis terug.meer »

DIEPENHEIM JO13 SLUIT SEIZOEN AF MET ZEGE

24 mei 22:15  Diepenheim JO13-1 heeft de laatste competitiewedstrijd van het voorjaarsseizoen gewonnen. Op dinsdagavond werd in Wichmond het combinatieteam Ratti-Socii JO13-1 met 2-5 verslagen.meer »

ZEGE MAAR GEEN KAMPIOENSCHAP MEER VOOR DIEPENHEIM JO13-1

14 mei 20:00  Ondanks een 6-2 overwinning op het laaggeklasseerde Vorden JO13-2 kunnen de spelers van Diepenheim JO13-1 de nog minieme kans die er nog was op het kampioenschap nu definitief uit het hoofd zetten. Winterswijk JO13-3 won dik en zal de kampioenschapsstrijd met Erix/KSV JO13-1 waarschijnlijk in zijn voordeel beslissen dankzij het onterecht toegekende buitenspeldoelpunt en de last-minute-goal tegen Diepenheim van enkele weken geleden. Diepenheim zelf zal de uitwedstrijd tegen Ratti/Socii met meer dan 30 doelpunten verschil moeten winnen als Winterswijk zijn laatste duel verliest. Onbegonnen werk gezien de beoogde kwaliteit van de combinatieclub die de jongens van Diepenheim volgende week nog ontvangt.meer »

DIEPENHEIM JO13-1 “WIND” NET NIET

23 april 20:45  In de uitwedstrijd tegen Winterswijk JO13-3 kwam Diepenheim JO13-1 op 0-3 en op 3-5, maar de ploeg wist de voorsprong net niet vast te houden. Diep in blessuretijd wist de thuisclub nog een punt in de wacht te slepen. Diepenheim profiteerde optimaal van de harde wind die precies over de lengte van het veld waaide, Winterswijk profiteerde van een fout van de scheidsrechter die een buitenspeldoelpunt over het hoofd zag. Nog vervelender voor Diepenheim was het uitvallen van Ruben Oonk met een flinke enkelblessure. Omdat koploper Erix/KSV JO13-1 zich vergaloppeerde in Lochem (3-2 verloren), wordt het nog loeispannend om het kampioenschap. meer »

ZUINIGE OVERWINNING DIEPENHEIM JO13-1

9 april 14:30  In de thuiswedstrijd tegen AZSV JO13-3 hadden de jongens van Diepenheim JO13-1 het moeilijker dan de stand op de ranglijst doet vermoeden. De tegenstander uit Aalten gaf goed partij, maar was aanvallend te zwak en verdedigend te paniekerig. Diepenheim speelde ook niet zijn beste wedstrijd, maar won uiteindelijk verdiend met 3-0.meer »

DIEPENHEIM JO13-1 BELOONT ZICHZELF MET 3 PUNTEN

2 april 16:15  De inzet van de spelers van Diepenheim JO13-1 op de trainingen van de afgelopen weken werd in de uitwedstrijd tegen UNO’21 JO13-2 beloond met een 0-4 overwinning.meer »