OPNIEUW PECH VOOR DIEPENHEIM JO13

26 november 16:45  Het lijkt alsof de pech Diepenheim JO13 blijft achtervolgen. Waar de ploeg opnieuw recht had op een punt, leed het in de uitwedstrijd tegen Meddo JO13 een 2-1 nederlaag.meer »

VREEMD SCOREVERLOOP BIJ DIEPENHEIM JO13

20 november 21:00  Diepenheim JO13 heeft een aardige wedstrijd gespeeld tegen HSC ‘21/Buurse JO13-2. Een duel met een vreemd scoreverloop, waarbij de punten uiteindelijk meegingen met de bezoekers. Beide teams vonden dat een gelijkspel meer op zijn plaats was geweest.meer »

DIEPENHEIM JO14 WEERT ZICH KRANIG TEGEN MEDEKOPLOPER

20 november 21:00  Aan de thuiswedstrijd tegen UDI JO14-2 hield Diepenheim JO14 uiteindelijk na een 3-6 nederlaag geen punten over, maar de ploeg weerde zich kranig en had lang zicht op een stunt.meer »

SLECHT EERSTE KWARTIER NEKT DIEPENHEIM JO13

14 november 17:00  Een slecht eerste kwartier heeft Diepenheim JO13 de tweede nederlaag bezorgd in de nieuwe najaarscompetitie. Op het veld van Erix in Lievelde leed de ploeg een 4-3 nederlaag tegen de combinatieclub Erix/KSV JO13-1meer »

VERDIENDE NEDERLAAG DIEPENHEIM JO13

8 november 21:45  Op dinsdagavond 8 november speelde Diepenheim JO13-1 de inhaalwedstrijd tegen Longa JO13-2. De bezoekers waren de hele wedstrijd feller en ook beter in het afronden en gingen met een verdiende 2-5 overwinning terug naar Lichtenvoorde.meer »

COMPLEET DIEPENHEIM JO13 WINT VROEG DUEL IN AALTEN

29 oktober 21:15  Voor het eerst dit seizoen was Diepenheim JO13-1 helemaal compleet, al scheelde het niet veel of één van de spelers had de rit gemist naar Aalten, waar de ploeg al om 8:30 uur moest aantreden tegen AZSV/AD’69 JO13-4. De twee clubs uit Aalten werken nu samen bij de jeugd, maar dit team moet nog duidelijk wennen aan het spelen op een groot veld. Waar het in de eerste serie van ongeveer 5 wedstrijden al geen wedstrijd wist te winnen, kreeg het op het terrein van AZSV nu een genadeloos pak slaag van Diepenheim. Het werd 0-11, de grootste overwinning tot nu toe van het team op een groot veld.meer »