GOEDE AFSLUITING BEKERTOERNOOI VOOR DEC ’10 JO15-1

7478 XA
Diepenheim
tel. 0547-351463

DEC ’10 JO15-1 heeft het bekertoernooi goed afgesloten. Evenals tegenstander Juliana JO15-1 was de ploeg al uitgeschakeld, maar dat was voor het team geen reden om het er maar bij te laten zitten op de warme dinsdagavond waarop het laatste duel nog gespeeld moest worden. De bezoekers werden met een 6-0 nederlaag teruggestuurd naar Hengelo.

In het eerste kwart van het uiterst sportieve duel ging het redelijk gelijk op. Beide ploegen kregen een paar kansen, maar keepers en verdediging lieten zich niet gemakkelijk passeren. Totdat een kwartier voor de pauze Ruben van de Haar zichzelf vrijspeelde en alleen voor de keeper het net wist te vinden en twee minuten later Fien Stoltenberg na een hoekschop voor de 2-0 zorgde. DEC ’10 had opeens een overwicht en Juliana was meer aan het verdedigen dan aan het aanvallen. En wanneer er een Hengelose aanval kwam, werd dat zo slecht uitgespeeld dat de verdediging van de thuisclub er geen enkele moeite mee had.

Na de rust ging DEC ’10 door waar het gebleven was. Sem van Rooijen zorgde snel voor de 3-0 en trof daarna de binnenkant van de paal. Een goede pass van Maud Meerman op Thijs Linthorst gaf deze speler de gelegenheid om de 4-0 aan te tekenen en doelpunten van nogmaals Sem en Thijs zorgden uiteindelijk voor de 6-0 eindstand. Wellicht lag het ook aan het wisselbeleid van de Hengelose leiding dat DEC ’10 zo uit kon lopen, want de ploeg bestaat uit nogal wat spelers en sommige jongens wisten tegen het eind van de wedstrijd niet goed meer waar ze moesten staan. Bij DEC ’10 gingen er ook nog best veel dingen niet goed, maar er werd af en toe leuk gecombineerd en over de inzet van de jongens en meiden van het team had de leiding absoluut niet te klagen. Smaakt naar meer dus.