DIEPENHEIM JO13-1 SLUIT SEIZOEN GOED AF - Diepenheim

Sponsors

DIEPENHEIM JO13-1 SLUIT SEIZOEN GOED AF

23 mei 2023 21:45


Diepenheim JO13-1 heeft de laatste competitiewedstrijd van dit voetbalseizoen prima afgesloten. Tegenstander Lochuizen/Rietmolen JO13-1, van wie sommige spelers bij Diepenheim-trainer Jelle ten Thije in de klas zitten, werd met een 6-2 nederlaag naar huis gestuurd. Wellicht waren enkele spelers van dat team al ver met hun gedachten bij het groep 8-kamp dat de volgende dag zou beginnen. Voor een aantal spelers van Diepenheim was het helemaal de laatste wedstrijd, omdat zij na dit seizoen stoppen bij V.V. Diepenheim.

Lochuizen/Rietmolen is geëindigd in de middenmoot, Diepenheim overigens ook na dit duel, maar de ploeg werd zeker niet onderschat. Diepenheim begon goed aan de wedstrijd en nadat Beau Draaijer bij een eerste snelle aanval op randje buitenspel werd teruggevlagd, was hij bij de tweede kans niet meer te stoppen. De pass van Milan Boonk, die de zieke Roemer Hamer verving op het middenveld, was precies goed en Beau maakte het eerste doelpunt van de wedstrijd. De bezoekers van de combinatieclub probeerden wat ze konden, maar achterin bij Diepenheim staat het de laatste weken als een huis en hoewel er wel eens wat word weggegeven, is de ploeg zeker daar gegroeid dit seizoen. Voorin heeft spits Jack Laiser zijn draai ook helemaal teruggevonden en hij zorgde vijf minuten voor rust voor de 2-0 na goed aangeven van Beau Draaijer. Bij een hoekschop van de bezoekers kort daarna kwam Diepenheim heel goed weg. Een kleinzoon van oud OBS-Markvelde-directeur Klooster, die naar Diepenheim was gekomen om de wedstrijd te aanschouwen, draaide de bal met links goed in en die leek zo in het net te waaien, ware het niet dat een Diepenheim-verdediger nog net op de lijn redding wist te brengen. Pech voor de bezoekers, die op basis van hun aanvallende spel op dat moment best een doelpunt hadden verdiend. Maar de treffer viel aan de andere kant, waar Jack Laiser een paar spelers van Lochuizen/Rietmolen voorbij slalomde met de bal aan zijn voeten en toen beheerst kon afmaken: 3-0.

Uiteraard was de leiding van de combinatieclub niet tevreden, terwijl men dat aan Diepenheim-zijde wel was gezien de stand. Wind mee in de tweede helft en een 3-0 voorsprong, maar dit seizoen heeft de pech (of de tegenstander) al zo vaak toegeslagen na de rust dat je zelfs met deze tussenstand nog lang niet zeker bent van een overwinning. Des te mooier was het voor Diepenheim dat Tijn Haanepen na een hoekschop de stand al snel op 4-0 bracht, notabene met een omhaal. Mooi voor Tijn dat ook zijn inzet een keer beloond wordt met een doelpunt. De bezoekers gaven zich nog niet gewonnen en kwamen na een vrije trap terug in de wedstrijd toen de bal van buiten de 16 meter over keeper Riva Cramer werd geschoten. Maar halverwege de tweede helft kwam er weer een aanval van Beau Draaijer en bracht Jack Laiser de score met zijn derde treffer op 5-1. Hij had tevens de volgende treffer op zijn schoen, maar kreeg de bal niet tussen de palen. Dat lukte ook Riva Cramer niet toen er een overtreding werd gemaakt op Jack en scheidsrechter Joost Elderink een strafschop toekende aan Diepenheim. Aan de keeper werd de eer gegund, maar Riva schoot de bal over de lat. Ook Jack Laiser zocht het doel nog een keer te hoog. Een speler van de bezoekers had meer succes in de slotfase: 5-2. Ties Lansink bekroonde zijn mooie seizoen door in blessuretijd een vrije trap te benutten, waardoor de eindstand 6-2 werd. Alle spelers, speelsters, invallers, trainers, leiders, grensrechters en ook de tegenstanders worden bedankt voor dit seizoen.

 

Diepenheim JO13-1 – Lochuizen/Rietmolen JO13-1 6-2 (3-0)

2. 1-0 Beau Draaijer

25. 2-0 Jack Laiser

29. 3-0 Jack Laiser

34. 4-0 Tijn Haanepen

39. 4-1

45. 5-1 Jack Laiser

48. Diepenheim mist penalty

53. 5-2

60+2. 6-2 Ties Lansink

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!