Hervatten jeugd trainingen DEC'10

3 mei 2020 10:30

Beste jeugdleden, ouders/verzorgers van jeugdleden,

Zoals jullie wellicht hebben begrepen heeft onze regering, op basis van advies van RIVM, het buitensporten van de jeugd weer vrijgegeven.

Het bijgesloten plan van aanpak is goed bevonden door beide gemeenten, en daarmee hebben we groen licht om maandag 4 mei de trainingen weer te hervatten!

Dat is natuurlijk een geweldig bericht, waarmee we onze jeugd weer wat ontspanning (en inspanning) kunnen aanbieden.

Ik wil jullie allen verzoeken om bijgesloten plan van aanpak te bekijken, en belangrijke aandachtspunten betreffende hygiëne, protocollen voor ouders en spelers goed af te stemmen thuis met de kinderen.
In het schema is te zien wanneer de verschillende teams trainen. Dit kan afwijken van de tijden die jullie gewend waren, reden hiervoor is om te voorkomen dat er te veel personen te gelijker tijd het complex betreden of verlaten.
We hebben de trainers verzocht om in de groeps app van het team, of via de mail, jullie nader bericht te geven betreffende de aanvang van de trainingen. Dus ga niet volgende week naar de sport locatie als de trainer de aanvang nog niet heeft bevestigd!
De overheid heeft buitensport verenigingen ook verzocht niet-leden toe te laten bij deze trainingen, om zodoende ook deze jeugd de kans op sporten te bieden.
Dus het kan zijn dat er extra jeugd aansluit vanaf de week van 11 mei (niet dat jullie daar verrast over zijn).
Mochten er vragen zijn kunnen jullie contact opnemen met de contactpersonen zoals in het plan aangegeven.
We willen jullie veel voetbal plezier en gezondheid toewensen.
Namens het bestuur van DEC’10
Arjan van de Haar